fbpx

Thuiswerken: vijf valkuilen (en hoe je ze kunt voorkomen).

[GASTBLOG ACADEMIE VOOR VIRTUEEL PROFESSIONALS]

Thuiswerken is nog nooit zo actueel geweest als nu. Terwijl het coronavirus snel om zich heen grijpt doen het RIVM en Mark Rutte een dwingende oproep aan alle Nederlanders: werk zoveel mogelijk vanuit huis. Maar waar loop je zoal tegenaan bij thuiswerken? En hoe los je dat op?

3 onmisbare eigenschappen voor een virtual assistant

[GASTBLOG ACADEMIE VOOR VIRTUEEL PROFESSIONALS]

Dat ik bij een netwerkbijeenkomst vaak moet uitleggen wat een virtual assistant is heeft zo zo’n voordelen: ik heb gelijk gespreksstof en kan de ondernemer het hemd van de lijf vragen. Zoals welke eigenschappen zij belangrijk vinden in een VA. Lees hier welke 3 er het meest genoemd worden.

2019 was een rollercoaster!

[GASTBLOG ACADEMIE VOOR VIRTUEEL PROFESSIONALS]

In de korte tijd dat ik ondernemer ben heb ik al vele facetten van het ondernemerschap doorlopen. Met de daarbij behorende emoties. Een rollercoaster, zo kan ik 2019 het beste omschrijven. Maar het wagentje is niet ontspoord en klaar om in 2020 weer nieuwe ritjes te maken!

#durftevragen

[GASTBLOG VOOR ACADEMIE VOOR VIRTUEEL PROFESSIONALS]

Herken je dat? Dat je altijd een passend antwoord klaar wilt hebben. Ook als je die niet direct hebt? Omdat je liever geen ‘nee’ verkoopt en als een alleskunner gezien wilt worden.
Ik heb geleerd de controle uit handen te geven en het werkt heel bevrijdend!