827015834410144

Hoe gaat het in z’n werk?

Kennis maken

Ik werk dan wel virtueel, maar maak bij voorkeur in real life kennis met je. Om elkaar in de ogen te kunnen kijken en te zien of er een klik is. Ik vertel over mijn ervaringen en drijfveren, jij over de jouwe. Als de klik er is bekijken we met welke werkzaamheden ik je kan ontlasten en voor hoeveel uur per week. De afspraken die we hierover maken leg ik vast in een heldere overeenkomst. Wekelijks hebben we contact via Skype, email of telefoon en eens per kwartaal (of vaker indien gewenst) zoeken we elkaar op.


Binnen de abonnementen hanteer ik een proefperiode van drie maanden. In deze periode kunnen we allebei, om welke reden dan ook, zonder opzegtermijn stoppen. Na twee maanden plannen we een evaluatie in. Zijn we allebei nog enthousiast? Dan zetten we het contract en de samenwerking voort en geldt een opzegtermijn van een maand.


Mogelijkheden:

Flexibele abonnementen

Natuurlijk kan ik af en toe een klus voor je doen, maar ik werk liever structureel voor je. Alleen op die manier kan ik voor continuïteit zorgen en een verlengstuk van je bedrijf zijn. Afhankelijk van jouw behoefte en budget heb je de keuze uit één van onderstaande abonnementen. We kijken samen wat je nodig hebt en welke dienst(en) je wilt afnemen. Wanneer de werkzaamheden toenemen of afnemen, kun je eenvoudig switchen naar een ander abonnement.

Let’s Start!


We kijken samen waar de urgentie ligt en met welke werkzaamheden ik je direct kan ontlasten. Bijvoorbeeld het vormgeven van je weggever of het plaatsen van social media posts.

Resultaat: de druk is van de ketel en je voelt direct verlichting.

12 uur per maand
ca. 3 uur per week


Let’s Build!


5 uur per week sta ik tot je beschikking om een deel van je online marketing uit handen te nemen, zoals bijvoorbeeld het opmaken en versturen van je nieuwsbrief, het schrijven van een blog of het inplannen van je social media posts.

Resultaat: continuïteit in je online zichtbaarheid en ruimte om aan je corebusiness te werken.

20 uur per maand
ca. 5 uur per week


Meest gekozen

Let’s grow!


Je bent toe aan de volgende stap, je wilt werken aan groei. We breiden de hoeveelheid operationele taken uit en bedenken een aanvalsplan om die groei te realiseren. Bijvoorbeeld door een dijk van een content strategie te bedenken of door advertentiecampagnes op te zetten.

Resultaat: je wordt online gevonden en je omzet groeit terwijl je er minder tijd aan kwijt bent.

28 uur per maand
ca. 7 uur per week


Let’s innovate!


De basis staat, we creëren continuïteit in je online marketing en je bent klaar om te innoveren. Naast een structurele uitvoering van werkzaamheden is er ruimte om handige tijd-besparende tools te implementeren of een online training te ontwikkelen. Eindelijk kun je je nieuwe product of dienst realiseren!

Resultaat: je droomaanbod met een efficiënte bedrijfsvoering.

36 uur per maand
ca. 9 uur per week


Let’s lead!


Je hebt een VA voor je werken aan wie je de hele online marketing kan toevertrouwen. Een sparringpartner en klankbord.

Het schrijven van teksten, maken van salespages, websitebeheer, email-marketing, je hebt er geen omkijken meer naar.

Je bedrijf is solide en wordt door de markt gevonden.

Resultaat: jij kunt je volledig focussen op strategie, verkoop en het leveren van je diensten.

44 uur per maand
ca. 11 uur per week

Voor een vast tarief schrijf ik jouw blog of nieuwsbrief.
Wil je met regelmaat een blog of nieuwsbrief sturen? Dan is het interessant om een abonnement af te sluiten. We sluiten een overeenkomst voor een periode van drie maanden, een halfjaar of een jaar voor een wekelijkse of maandelijkse variant. Hoe langer de abonnementsperiode, hoe aantrekkelijker de prijs. Een abonnement is tussentijds niet opzegbaar, na verlenging geldt een opzegtermijn van een maand.

Maandelijkse blog


 • Eenmalig
 • Abonnement 3 mnd
 • Abonnement 6 mnd
 • Abonnement 12 mnd

Ca. 500 woorden


Wekelijkse blog


 • Eenmalig
 • Abonnement 3 mnd
 • Abonnement 6 mnd
 • Abonnement 12 mnd

Ca. 500 woorden


Maandelijkse nieuwsbrief


 • Eenmalig
 • Abonnement 3 mnd
 • Abonnement 6 mnd
 • Abonnement 12 mnd

500-700 woorden


Wekelijkse nieuwsbrief


 • Eenmalig
 • Abonnement 3 mnd
 • Abonnement 6 mnd
 • Abonnement 12 mnd

500-700 woorden


Projectbasis

Heb je een eenmalige klus uit te besteden? Dan ga ik op basis van mijn uurtarief voor je aan de slag (minimaal drie uur). Je kunt me ook inzetten voor een specifiek project, zoals het (her)schrijven van je website teksten of het meeschrijven aan je training/cursus. Betreft het een project van meer dan tien uur, dan maken we een inschatting van het aantal uren en spreken we een projectprijs af.