827015834410144

Iets over jou

Je bent een succesvolle ondernemer (zzp’er of mkb’er), die doelgericht wilt bouwen aan de verdere ontwikkeling van je bedrijf, product of dienst. Je bent bereid om taken uit handen te geven en je beschikt over de middelen om investeringen te doen. Je denkt niet in termen als ‘wat kost me dit’, maar in ‘wat levert het me op’. En je vindt -net als ik- vertrouwen en een persoonlijke klik belangrijk.

Ik heb een brede interesse, maar richt me vanuit mijn werkervaring en persoonlijke voorkeur op twee doelgroepen. Bij deze ondernemers heb ik aan een half woord genoeg en staat niets een succesvolle samenwerking in de weg:

Anneke (48), business coach

‘Linda werkt graag met ondernemers die anderen een stap verder helpen, in hun carrière of op persoonlijk vlak. Als coach spreekt het mij aan dat we dezelfde taal spreken.’

  • coaching en training
  • mindfulness en wellness
  • psychologie
  • persoonlijke ontwikkeling
  • consultancy

Ricardo (29), architect

‘Structuur aanbrengen en orde in de chaos scheppen, Linda weet hoe ze dat moet doen. Ze heeft jarenlang in een creatieve omgeving gewerkt en weet hoe ze met chaoten zoals ik om moet gaan. Zij behoudt het overzicht en ik kan me volledig richten op het creatieve proces.’

  • architectuur
  • projectontwikkeling
  • stedenbouw
  • grafische vormgeving
  • industrieel ontwerper